Yine, yeniden, bir kere daha sınıfça ve öğretmenlerimizle birbirinden güzel üç mutlu gün yaşadık ki, anlatamam. Üç günümüzün her dakikası başka bir anlamlı, başka bir güzeldi. Hollanda'dan Fikret Küçükosmanoğlu eşiyle, bizim her toplantımızda yanımızda olan değerli öğretmenlerimiz Kemal Eser ile Süleyman Özgün ve sevgili eşleri, İbrahim Ünlü, Kamile Ermergen; İzmir'den, İstanbul'dan, Ankara'dan eşleriyle birlikte gelen sınıf arkadaşlarımızla mutluluğun doruğuna ulaştığımız anlardı. Antalya'da olup da aramıza çeşitli nedenlerle katılamayan arkadaşlarımız sanırım gelecek yıllarda mutlaka katılmaya çalışacaklardır diye düşünüyorum. Derslerimize girip de kendisine ulaşamadığımız ed. öğr. Ahmet Çakır dışında diğer değerli öğretmenlerimizden Hasan Esen, Haydar Adıgüzel, Ümmü Özalp, Ülkü Kıyıcıoğlu, Kazım Erkan, E. Sabri Gürsoy, Süleyman Tekinalp sevgi ve selamlarını göndererek mutluluğumuzu bir kat daha arttırdılar. Onları da gelecek etkinliklerimizde aramızda göreceğimizi umuyoruz.
Ayrıca etkinliğimizde çok emeği geçen sınıf arkadaşım Mehmet Özcan'a yardımlarından dolayı arkadaşlarım adına çok teşekkür ederim. Aramıza katılarak jest yapan sevgili arkadaşım Fahri Özkır'a da ayrıca teşekkür ederim, gelecek yıl için ortak çalışma yapacağımıza dair planlar da yaptık.
Tüm sınıf arkadaşlarım, öğretmenlerim; beni yalnız bırakmadığınız için hepinize bir kere daha ayrı ayrı teşekkür ediyorum. hepinizi çooook seviyorum. Bir daha ki toplantımızda buluşmak umuduyla sevgiler, selamlar, mutluluklar, esenlikler diliyorum.